Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri cihetiyle kapılar zarar görmez.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı harbi kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki kötü, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini engellemek veya olası evetğu kadar geciktirmektir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın merdiven kapısı her yangın kapısı açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazımızda;

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolay ve hariçya haklı açılmalıdır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile anlayışlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının kanatı aralık son basamak farklı fiyat skalasına sahiptir.

Report this wiki page